Spaarpunten

Spaarpunten

Bij Joy4u.nl hebben we het doel om jullie zo veel mogelijk plezier in de slaapkamer te bezorgen. Je kan er namelijk ontzettend veel plezier aan beleven. Laten we eerlijk zijn: we hebben het hier niet over stofzuigers of bladblazers. En om het allemaal nog mooier te maken hebben wij iets opgezet wat jullie vast al kennen van de supermarkt of de snackbar uit de buurt: HET SPAARPUNTEN SYSTEEM. Je kent het vast wel, bij elke aankoop zegels of stempels ontvangen voor op je kaart om voor die geweldige pannenset te kunnen sparen. Nu kan jij hetzelfde doen om te sparen voor, bijvoorbeeld, de Satisfyer Pro 2, een vibrerende cockring of een geweldig lingerie setje. Succes!

WAT ZIJN SPAARPUNTEN?

Wanneer je bij ons een aankoop doet, dan spaar je automatisch voor extra korting op je volgende bestelling. Op de informatiepagina van ieder product zie je staan hoeveel spaarpunten je ontvangt bij aankoop van dat product. Nadat de betaling van je aankoop bij ons binnen is, worden de spaarpunten direct bijgeschreven in je account. Deze punten kun je heel eenvoudig inwisselen voor korting. Per bestelling kun je op deze manier veel korting ontvangen op je aankoop.

HOE KAN IK PUNTEN SPAREN?

Per product dat je koopt ontvang je spaarpunten. Hoeveel dit is, zie je terug op de informatiepagina van het product. Regelmatig doen we acties waarbij je op bepaalde producten extra punten ontvangt.

HOE KAN IK PUNTEN INWISSELEN?

Wanneer je minimaal 80 spaarpunten hebt gespaard, dan kun je bij je bestelling de punten inwisselen voor harde euro’s. De korting wordt direct toegepast in je winkelwagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares